Wine & Dine

WIJNPROEVERIJ – WINE & DINE
Geniet van een wijnproeverij of champagneproeverij met heerlijke hapjes op een van onze mooie locaties in de Amsterdamse binnenstad. Een locatie als theater de Krakeling biedt haar souterain aan waar wij voor u een heerlijke wijn spijs beleving verzorgen. U kiest het wijnproeverij thema en gezamenlijk zoeken wij bijpassende hapjes bij de wijnen. Een onvergetelijke avond.

KOSTEN
Vanaf €35,- voor een wijnproeverij, vanaf € 42,50 voor een bubbly proeverij en vanaf € 55,- voor een champagneproeverij

DEELNEMERS
Minimaal 12 personen.

Maximaal: 80.

Voor grotere groepen gelden andere prijzen.

Proeverijen wijn en champagne

Wijnproeverij : Wijn & Spijs in theater de Krakeling

Geniet van een wijnproeverij of champagneproeverij met heerlijke hapjes in de sfeervolle omgeving van theater De Krakeling in hartje centrum Amsterdam. Theater de Krakeling is een van de oudste nog in oude stijl verkerende theaters van Amsterdam. Wij verzorgen de wijnspijs proeverijen graag in hun souterrain of in de grote theater zaal. Deze zalen variëren in capaciteit van 20 tot 200 personen.

Tijdens de wijnproeverij combineren wij heerlijke wijnen met heerlijke amuses of maaltijd vervangende hapjes. Denk hier aan een Oaky Chardonnay gecombineerd met een Huisgerookte eendenborst met Bosvruchten Coulis of een Heerlijke Crianza Rioja gecombineerd met een heerlijke rundercapacio.

Proeverij met hapjes en aansluitend eten bij Cafe de Paris

Geniet van een wijnproeverij of champagneproeverij met heerlijke hapjes en aansluitend een diner in de sfeervolle omgeving van Café de Paris in hartje centrum Amsterdam. Café de Paris ligt centraal op het Damrak in een prachtig oud pand met een modern interieur. Wij bieden graag een wijn en spijs wijnproeverij aan. U neemt plaatst op het balkon van het restaurant en wij serveren u heerlijke wijnen en bijpassende hapjes.

Zeer geschikt voor bedrijfsuitje of als onderdeel van uw vrijgezellendag.

Locaties Amsterdam

Boek uw Taste & Tintle wijn- of champagneproeverij op een van deze prachtige locaties in Amsterdam. Klik op de foto voor meer informatie.