Champagne Sabreren

BESCHRIJVING
Zelf een champagnefles sabreren? Leuk bij een vrijgezellenavond of een champagneproeverij met vrienden! Uw nieuwe huis of kantoor feestelijk openen? Huur onze champagnesabreur in!

Taste & Tintle is namens Robert Schuurman gerechtigd om als Chevalier-Sabreur van de Confrérie du Sabre d’Or in het openbaar te sabreren of anderen te laten sabreren. Een Chevalier-Sabreur weet hoe op een veilige manier te sabreren en anderen te laten sabreren.

Wilt u weten waar het sabreren vandaan komt? Napoleon was een groot Champagne liefhebber. Met zijn leger ging hij voor al zijn veldtochten eerst langs Reims om voldoende Champagne in te slaan om de gewonnen veldslagen te vieren (behalve één keer; Waterloo). Het verhaal gaat dat Kozakken flessen Champagne stalen en die flessen met hun sabel openden. De Cavaleristen perfectioneerde deze sabrages en zij nemen het gebruik – inmiddels tot een nobele kunst verheven – mee terug naar Frankrijk. Sindsdien is het een goede traditie om op deze wijze de fles te openen. Wij vertellen tijdens de workshop ook graag de Franse versie van deze Mythe.

KOSTEN
Vanaf € 199,-.  Afhankelijk van dag en tijdstip.
Prijs inclusief 2 flessen echte gekoelde Champagne, gebruik van 12 Champagne glazen.

Exclusief reis en parkeerkosten

DEELNEMERS
Variabel

EXTRA
Bestel uw eigen gepersonaliseerde champagne sabel

Workshop sabreren

Een fles champagne leren sabreren? Onze sabreur komt bij u thuis of op locatie, vertelt u over de achtergrond van het sabreren en laat u zien hoe een fles te sabreren. Vervolgens gaat u zelf oefenen met een aantal flessen champagne. Bent u geslaagd voor de sabrage? Dan ontvangt u een sabreursdiploma van de Confrérie!

Prijs vanaf 199,- euro voor het sabreren van 2 flessen echte kwaliteitschampagne. Inclusief gebruik van 12 champagne glazen en inclusief officieel gepersonaliseerd Sabreurs diploma van de Confrerie de sabre d’or. Exclusief eventuele reis- en parkeer kosten (buiten Amsterdam)

Sabreur op locatie

Zoekt u iets bijzonders voor uw bruiloft, jubileum of opening van uw kantoor? Onze Chevalier-Sabreur zorgt voor een knallende toast door een champagnefles te sabreren!

Wilt u zelf het sabel ter hand nemen, dat kan. Wij instrueren u en u opent zelf middels de sabrage uw bruiloft, uw kantoor of uw bedrijfsbijeenkomst.

Prijs vanaf 199,- euro voor het sabreren van 2 flessen echte kwaliteitschampagnes. Inclusief gebruik van 12 champagne glazen. Exclusief eventuele reis- en parkeer kosten.

Sabreren en Champagne proeverij

Een fles champagne leren sabreren? Onze sabreur komt bij u thuis of op locatie, vertelt u over de achtergrond van het sabreren en laat u zien hoe een fles te sabreren. Vervolgens gaat u zelf oefenen met een aantal verschillende champagnes. En u gaat deze champagnes proeven! Onze sabreur en champagne expert vertelt u hoe champagne wordt gemaakt en de verschillende smaakstijlen die er zijn. Bent u geslaagd voor de sabrage? Dan ontvangt u een sabreursdiploma van de Confrérie!

Prijs vanaf 410 euro voor het sabreren en proeven van 5 flessen echte kwaliteitschampagne. Inclusief gebruik van 12 champagne glazen en inclusief officieel gepersonaliseerd Sabreurs diploma van de Confrerie de sabre d’or. Exclusief eventuele reis- en parkeer kosten.

Gepersonaliseerd sabel

Bestel nu via ons u gepersonaliseerde champagne sabel. Maak u sabreerworkshop helemaal af en bestel voor uzelf of voor uw bedrijf een gepersonaliseerd champagnesabel. Wij graveren u naam of de naam van uw bedrijf in en van onze mooie sabreer sabels.

Ga naar onze webshop of vraag een offerte aan via onderstaande button.

 
 
 
 

Locaties Amsterdam

Boek uw Taste & Tintle wijn- of champagneproeverij op een van deze prachtige locaties in Amsterdam. Klik op de foto voor meer informatie.