Referenties

We hebben er van genoten!

Taste & Tintle verzorgde een workshop champagne sabreren bij ons thuis. De afspraak was snel gemaakt, en stipt op tijd was Robert ter plaatse. Het werd een heerlijke middag, mede dankzij de vriendelijke en professionele uitleg van Robert. De meegebrachte champagnes waren heerlijk en ook hier werd een uitgebreide uitleg gegeven. De ‘sabreur’ kreeg na 4 keer een fles te hebben ontkurkt voorzien van een oorkonde, keurig opgemaakt. We hebben er van genoten!

Jan Willem, sabreer workshop voor huwelijk 2019
Een absolute aanrader

Voor ons dispuutsuitje heb ik een champagneproeverij geregeld via Taste & Tintle. We zijn gaan varen door de Amsterdamse grachten en zijn verwend met heerlijke bubbels en lekkere tapas. Dat was genieten! Een absolute aanrader.

Julie
Julie
Wij blijven zeker gebruik maken van de diensten van Taste & Tintle

Wij hebben genoten van de wijnproeverij! De foto's hebben we ontvangen, dank daarvoor. Bedankt nogmaals voor de goede zorgen!

Siebrich
Wijnproeverij 8 vriendinnen Siebrich 2017

Voor iedere feestelijke gelegenheid, schakel ik Taste & Tintle in!

GreenSeal Solutions
Julia van Leeuwen
Wij blijven zeker gebruik maken van de diensten van Taste & Tintle

Robert Schuurman van Taste & Tintle heeft in de afgelopen jaren verscheidene malen voor ons op diverse locaties een champagneproeverij verzorgd. Elke keer weet hij te verrassen met de verschillende bubbels uit het assortiment van Taste & Tintle. Elke bubbel wordt mooi gepresenteerd met zijn eigen bijzondere verhaal. Wij blijven zeker gebruik maken van de diensten van Taste & Tintle!

Benno Pieters
eigenaar Aurium Commerce
Taste & Tintle kan ik van harte aanbevelen

Bent u op zoek naar een partij die een borrel voor u kan regelen? Taste & Tintle kan ik van harte aanbevelen. Voor onze zomerborrel in het Vondelpark hebben zij heerlijke bubbels, wijnen en hapjes geregeld. De service was uitstekend. Heel goed dat alle benodigdheden zoals glazen en tafels ook werden verzorgd.

Menno van Deutekom
Voorzitter Socius
Excellent knowledge about all kinds of wine

We enjoyed our Spanish wine tasting with Taste & Tintle at Cafe Heffer Amsterdam that my friend had organised for my Hen's party. They have a high quality of wine collection. Robert was our guy, he is very passionate and has excellent knowledge about all kinds of wine. We sat with him and being informed about flavours, wine regions, every detail from sparking, white, to red, and of course the start to final process of making wine which were very interesting and informative to know.

Hen
De champagnes waren heerlijk!

Taste & Tintle verzorgde begin maart als onderdeel van een bachelor party met 18 vriendinnen een champagne proeverij. De proeverij met 5 verschillende soorten champagne vond plaats op een leuke, goed bereikbare privé locatie en werd door Robert goed verzorgd. De champagnes waren heerlijk!

Sandra
Aanrader voor ieder bedrijf

Tijdens onze managers bijeenkomst in Hotel Hoge Duin heeft Taste & Tintle, in de persoon van Robert Schuurman een champagneproeverij verzorgd. Als ontspanning na een dag workshops en overleggen liet ons managementteam (25 personen) zich verrassen door de mooie champagnes van Taste & Tintle. Door te proeven en door het begeleidende verhaal zijn wij wegwijs gemaakt in de wereld van deze feestelijke drank. Een mooi begin van onze avond en een aanrader voor ieder bedrijf na een dag van overleggen

Anita Oomen
Directiesecretaresse GWK Travelex
Een leuke avond

Wij hebben zeker een leuke avond gehad en de workshop is ook goed bevallen, erg leuk gedaan!
Jan 2018, Sabreer workshop Utrecht

Geen naam
Ik dank jullie voor de leuke proeverij

Taste & Tintle heeft tijdens onze bedrijfsdag een Prosecco proeverij verzorgd in een van de privé zalen van Café De Heffer. Iedereen was zeer tevreden. Ik dank jullie voor de leuke proeverij. Van iedereen op kantoor heb ik positieve berichten gekregen.

Paul Lindeboom
Directeur THB European Division
Alles was perfect geregeld

Tijdens een van onze Jong MKB bijeenkomsten heeft Taste & Tintle de drankjes en de hapjes verzorgd. Alles was perfect geregeld . Heerlijke bubbels, wijnen en bijpassende hapjes.

Steyn Elshout
Voorzitter Jong MKB
Positieve reactie's ontvangen

We hebben veel positieve reactie’s ontvangen. De open flessen hebben nog goed gesmaakt idd.

Swarovski Benelux
Swarovski Benelux
De proeverij was zeer geslaagd

Voor de bachelorette van een van onze vriendinnen hebben we een champagneproeverij van Taste & Tintle geboekt bij een van ons thuis in Rotterdam. De proeverij was zeer geslaagd: leerzaam, informeel en erg gezellig. Echt een aanrader!

Catharina
Maart 2015, Rotterdam
Uitstekende borrel & champagne catering

De Maatschappij organiseert twee-maandelijkse netwerk bijeenkomsten voor haar leden en introducés. Tijdens enkele van deze bijeenkomsten heeft Taste & Tintle een uitstekende borrel & champagne catering verzorgd: lekkere en spannende bubbels en wijnen. En bovendien alles keurig verzorgd met dito bediening! Ik kan Taste & Tintle dan ook van harte aanbevelen.

Antoinette Pernot
Voorzitter De Maatschappij
Wijnproeverij was top!

Wijnproeverij van taste & tintle afgelopen vrijdag met het team in Café de Paris @A'dam. Was top!

Legal Matters
Legal Matters
Het bleek een gouden greep

"Voor de vijftigste verjaardag van mijn vriendin heb ik Robert van Tast & Tintle gevraagd om bij ons thuis haar te verrassen met een cursus sabreren. Het bleek een gouden greep. Robert weet op rustige wijze met gevoel voor publiek en etiquette de juiste snaar te raken. Natuurlijk brengt hij ook de fijne kneepjes van het sabreren over. Het sabreursdiploma van de Confrérie maakte de avond compleet. De sabel die mijn vriendin op deze avond cadeau kreeg is na deze avond alweer enkele keren gebruikt."

Peter, workshop sabreren 50ste verjaardag 2019

Heerlijk! Voor herhaling vatbaar!

Stepstone Corporate Finance
Ruud van Hoek
Aanrader!

Aanrader! Mooie tasting ism goede uitleg, Ik heb genoten ?! Nogmaals bedankt.

Anouska, wijnproeverij Varen & Proeven mei 2019

Met Taste & Tintle bubbles is het elke vrijdag een feestje bij ons op kantoor!!

&Klevering
Erik Kramer
Leuke, leerzame en ontspannen wijnproeverij

Na ontvangst in het authentieke restaurant Sluizer in harte Amsterdam liet Robert onze jubilaris een fles champagne sabreren. Vervolgens verzorgde hij een leuke, leerzame en ontspannen wijnproeverij gevolgd door een heerlijk diner!

Valerie
KPN Nederland, April 2016
Dank voor de fijne middag!

Taste & Tintle heeft voor ons een wijnproeverij aan huis verzorgd. De wijnen waar erg goed en wij hebben weer iets bijgeleerd ondanks dat dit niet de eerste proeverij was voor de meeste. De sfeer was ongedwongen en Robert weet waar hij het over heeft. Dank voor de fijne middag!

Thomas (Cadeaubon, wijnproeverij Leiden)
We hebben allemaal erg genoten

Ik heb alleen maar leuke feedback gehad en de dames vonden dat je het erg leuk deed. Sophie vond het ook ontzettend leuk om te sabreren. Erg fijn dat we nog last minute een extra persoon erbij konden doen.
Vrijgezellen proeverij op de locatie De Baarsjes 2017

Felicia
Super gezellig

Dank je wel het was super gezellig.
September 2016.

Katja
Katja
Een leuk uitje voor je club!

Voor onze reünistenbijeenkomst hebben wij een champagneproeverij geboekt bij Taste & Tintle. Na het welkomstdrankje namen wij plaats aan tafel om een aantal heerlijke bubbels te proeven. De hapjes combineerden goed met de bubbels.

Judith van Kesteren
Voorzitter reünistenvereniging Unitas Groningen
Robert weet er voor ieder wat moois van te maken!

Robert heeft een erg goede en vermakelijk proeverij georganiseerd. Het contact voor de voorbereiding ging erg goed, Robert weet er voor ieder wat moois van te maken!

Piet – Wijnproeverij Moeder Zonen dag – April 2019
Genoten van de heerlijke wijnen

Wij hebben een super dag gehad met elkaar en genoten van de heerlijke wijnen van de proeverij. De proeverij was ook zeker geslaagd. Waar wij wel een klein beetje van schrokken toen we aan kwamen was de boot. Als je op de website kijkt zie je boten met een andere uitstraling. En inderdaad dat de boot wat problemen had, zorgde voor ons wel weer voor wat extra wijn. Dus kortom een super geslaagde dag. Alleen is het wel goed om aan groepen te laten weten hoe de boot er uit ziet.
Sept 2017, Varen & proeven

Geen naam
Iedereen was erg enthousiast

We hebben nog een hele leuke avond gehad! Iedereen was erg enthousiast over de wijnen en de proeverij, dank dus!!!
Mei 2017, wijnspijs op locatie

Geen naam
Een super manier om een opening te vieren!

Ons bedrijf heeft in de afgelopen jaren twee nieuwe bedrijven geopend. Tijdens de opening heeft Taste & Tintle de champagne verzorgd en als klap op de vuurpijl werd het gebouw geopend met de sabrage van een fles champagne. Een super manier om een opening te vieren!

Willy Vermeer
Facilitair medewerker Pro Rail