Varen & Proeven

WIJNPROEVERIJ – VAREN & PROEVEN
Geniet van een fantastische beleving op het water met een wijn- of champagneproeverij! We varen door de Amsterdamse grachten, proeven (bubbel)wijnen en geven u een inkijk in de wereld van wijn en champagne.

KOSTEN
Al vanaf € 550,- per proeverij op een sloep tot 16 personen

Voor de salonboot gelden andere prijzen.

Heeft u een eigen boot? Wij komen graag bij u aan boord!

DEELNEMERS
Geen minimum, wel vaste minimum prijs.

Maximum: 16 op een sloep.

Voor grotere groepen gelden andere prijzen.

Bij slecht weer wijken we, in overleg uit naar een binnen locatie.

Wijnproeverij op een sloep

U kiest samen met ons een mooi wijnproeverij thema en wij verzorgen een heerlijk ontspannen wijnproeverij op het water. Wat is nu lekkerder dan uw favoriete wijn, de zon en de Amsterdamse grachten.

Wij werken met verschillende sloepen organiseren proeverijen voor een bedrijfsuitje, bachelorpartij of dispuutsuitje van maximaal 60 personen.

Met welke boot wij varen is afhankelijk van de beschikbaarheid.

Wijnproeverij op een overdekte boot

Wilt u met uw bedrijf, uw vereniging of gewoon met uw vriendengroep een proeverij op een boot organiseren? U wilt er zeker van zijn dat u alleen nat wordt van de wijn dan bieden wij uitkomst met onze wijnproeverij op een salonboot, een wijnproeverij op een klassieke platbodem of een wijnproeverij op een hypermoderne eclectisch designschip. Alles kan!

Wijnproeverij op uw eigen boot

Heeft u zelf een boot of een sloep?

Wij verzorgen graag een wijnproeverij bij u aan boord. Een van onze vinologen komt bij u aan boord met een prachtige selectie wijnen.

U vaart zelf de boot en onze vinoloog vertelt u over de prachtige wijnen die wij samen met u hebben uitgekozen.

 
 
 
 

Locaties Amsterdam

Boek uw Taste & Tintle wijn- of champagneproeverij op een van deze prachtige locaties in Amsterdam. Klik op de foto voor meer informatie.