Wine & Dine

WIJNPROEVERIJ – WINE & DINE
Geniet van een wijnproeverij of champagneproeverij met heerlijke hapjes op een van onze mooie locaties in de Amsterdamse binnenstad. Een locatie als restaurant Sluizer biedt haar privé zalen aan waar wij voor u een heerlijke wijn spijs beleving verzorgen. U kiest het wijnproeverij thema en gezamenlijk zoeken wij bijpassende hapjes bij de wijnen. Een onvergetelijke avond.

KOSTEN
Vanaf €35,- voor een wijnproeverij, vanaf € 42,50 voor een bubbly proeverij en vanaf € 55,- voor een champagneproeverij

DEELNEMERS
Minimaal 12 personen.

Maximaal: 80.

Voor grotere groepen gelden andere prijzen.

Wijnproeverij : Wijn & Spijs bij Restaurant Sluizer

Geniet van een wijnproeverij of champagneproeverij met heerlijke hapjes in de sfeervolle omgeving van Restaurant Sluizer in hartje centrum Amsterdam. Restaurant Sluizer is een van de oudste nog in oude stijl verkerende restaurants van Amsterdam. Zij bieden heerlijke groepsmenu’s of a la Carte gerechten. Wij verzorgen de wijnspijs proeverijen graag in één van de unieke privé zalen. Deze zalen variëren in capaciteit van 10 tot 80 personen.

Tijdens de wijnproeverij combineren wij heerlijke wijnen met heerlijke amuses of maaltijd vervangende hapjes. Denk hier aan een Oaky Chardonnay gecombineerd met een Huisgerookte eendenborst met Bosvruchten Coulis of een Heerlijke Crianza Rioja gecombineerd met een heerlijke rundercapacio.

Proeverij met hapjes en aansluitend eten bij Cafe de Paris

Geniet van een wijnproeverij of champagneproeverij met heerlijke hapjes en aansluitend een diner in de sfeervolle omgeving van Café de Paris in hartje centrum Amsterdam. Café de Paris ligt centraal op het Damrak in een prachtig oud pand met een modern interieur. Wij bieden graag een wijn en spijs wijnproeverij aan. U neemt plaatst op het balkon van het restaurant en wij serveren u heerlijke wijnen en bijpassende hapjes.

Zeer geschikt voor bedrijfsuitje of als onderdeel van uw vrijgezellendag.

Locaties Amsterdam

Op deze diverse leuke locaties houden wij vaak wijnproeverijen. Klik op de foto voor meer informatie.