Taste & Tintle Wijnabonnement

WIJNVONDSTENBOX MET 6 WIJNEN
Ontvang elke 2 maanden onze wijnvondstenbox met 6 verrassende wijnen. Wij selecteren wijnen op kwaliteit én omdat ze iets bijzonders, iets verrassends hebben. Dat kan zo zijn ze omdat de wijn op een bijzondere manier is gemaakt, omdat de druiven biologisch zijn verbouwd, omdat het om aparte druivenrassen gaat of de wijn afkomstig is uit een onbekend wijngebied. Kortom omdat de de wijn een bijzonder verhaal heeft.

De wijnvondstenbox is een leuke manier om nieuwe kwaliteitswijnen te ontdekken. Laat je verrassen door onze vondsten. We selecteren elke 2 maanden andere wijnen.

KWALITEITSWIJNEN
Drink je graag goede wijn en ben je bereid daar wat meer aan uit te geven dan voor een alledaagse wijn?

Wij zijn voortdurend op zoek naar wijnen met expressie die goed gemaakt zijn. We zijn niet gebonden aan eigen import en kunnen daarom zelfstandig de markt afstruinen om mooie niet alledaagse parels te vinden. Onze vondsten delen we graag met jou.

HOE WERKT HET?
Meld je aan voor ons wijnabonnement. We sturen jou een bevestiging en een betaallink via mail of Whatsapp. Je ontvangt de eerste wijnvondstenbox binnen enkele dagen na betaling.

De wijnvondstenbox wordt elke 2 maanden geleverd rond de 5e van de maand februari, april, juni, augustus, oktober en december. Je ontvangt van ons eerst een betaallink.

Vind je een wijn lekker? Nabestellen kan per mail, met 5% korting op de wijnen.

Wijnabonnement Wijnvondstenbox

Laat je verrassen door onze wijnvondsten en doe mee met onze wijnvondstensbox. Een leuke manier om nieuwe kwaliteitswijnen te ontdekken. En vind je een wijn lekker, dan kun je die nabestellen.

  • €75,- per wijnbox exclusief verzendkosten
  • Achtergrondinformatie over de wijnen met wijn & spijs tips
  • Direct opzegbaar via mail
  • Ook leuk als cadeau
  • Makkelijk te betalen, we sturen je elke 2 maanden een betaallink per mail of Whatsapp