Champagneproeverijen

BESCHRIJVING
Ontdek de boeiende wereld van champagne en mousserende wijn! Voor iedere smaak en voor elk moment is er wel een mousserende wijn te bedenken. Taste & Tintle laat u graag de verscheidenheid aan champagnes proeven. Zowel voor de beginnende champagneproever als de kenner. Maar vooral voor de champagne liefhebber!

U kunt samen met ons u wensen bespreken en samen bepalen wij welk soort Champagne proeverij voor u geschikt is.

KOSTEN
Vanaf € 340,- per proeverij thuis of op uw eigen locatie met 6 champagnes.

Voor een locatie inclusief (kleine) hapjes betaalt u een supplement vanaf €150,-.

DEELNEMERS
Geen minimum

Maximum: 60 personen

Voor groepen groter dan 13 personen gelden andere prijzen.

Basis Champagne proeverij

Een laagdrempelige champagneproeverij met verschillende champagnes en mousserende wijnen. U leert hoe een champagne te proeven en hoort van onze bevlogen expert over de herkomst en het champagnehuis. Leerzaam en gezellig!

 • U proeft een selectie van 5 prachtige echte champagnes
 • Duur van de proeverij: 2 uur (met op- en afbouw)
 • Kosten: Al vanaf € 375,- per proeverij thuis of op uw eigen locatie. Voor een locatie inclusief (kleine) hapjes betaalt u een supplement vanaf € 150.-
 • Deelnemers: geen minimum. Voor groepen groter dan 12 personen gelden andere prijzen.

Bubbly proeverij

Samen gaan wij in op de diversiteit binnen de wereld van mousserende wijnen wereldwijd. Welke methodes zijn er en wat is hun invloed op de smaak van de bubbels? We proeven een serie zeer gevarieerde mousserende wijnen en één champagne. Dit kan een mix zijn uit traditionele bubbelwijnen en verrassende nieuwe (oude) wereld mousserende wijnen. Uiteraard bepalen wij dit samen met u.

 • U proeft een selectie van 5 prachtige mousserende wijnen (incl. 1 echte Champagne)
 • Duur van de proeverij: 2 uur (met op- en afbouw)
 • Kosten: Al vanaf € 290,- per proeverij thuis of op uw eigen locatie. Voor een locatie inclusief (kleine)hapjes betaalt u een supplement vanaf € 150.-
 • Deelnemers: geen minimum. Voor groepen groter dan 12 personen gelden andere prijzen.

Masterclass Champagne

Een verdieping in de wereld van champagne! De champagne workshop is een mini-cursus champagne. Een van onze champagne experts vertelt u over deze boeiende wereld. U leert over de geschiedenis van champagne, hoe champagne wordt gemaakt, welke type champagnes er zijn en u proeft natuurlijk ook meerdere hele verschillende champagne soorten.

 • U proeft een selectie van 5 prachtige echte champagnes (inclusief één Millésime en een Grand Cru Champagne)
 • Duur van de proeverij: 2 uur (met op- en afbouw)
 • Kosten: Al vanaf € 390,- per proeverij thuis of op uw eigen locatie. Voor een locatie inclusief (kleine) hapjes betaalt u een supplement vanaf € 150.-
 • Deelnemers: geen minimum. Voor groepen groter dan 12 personen gelden andere prijzen.
 
 
 
 
 
 

Locaties Amsterdam

Boek uw Taste & Tintle wijn- of champagneproeverij op een van deze prachtige locaties in Amsterdam. Klik op de foto voor meer informatie.