Onze Missie

Taste & Tintle staat voor beleving, een prettig gevoel van luxe, verzorging met oog voor detail… Kortom: voor “het goede leven” dus. Wij halen plezier uit het -simpelweg- uitmuntend verzorgen van al je bubbel- en wijnwensen. Van grote partijen tot intiemere settings. We zijn er graag bij en denken met veel plezier met je mee! Niets is te gek en we werken met respect voor de hele keten en voor de wereld om ons heen. Voor elke partij moet het een feest zijn om met ons samen te werken. Ons hart klopt voor bruisende ideeën…

Omdat wij liefhebbers zijn, staat kwaliteit & verzorging bij ons voorop. Het brengt ons plezier wanneer onze klanten verrast worden door onze snelheid, betrouwbaarheid en door onze duidelijke communicatie & voortvarendheid. Dat is wat elke dag weer bijzonder maakt! En laten we eerlijk zijn, het leven is te kort om het niet te vieren…

We verzorgen feestelijke bubbelboxen kleine flesjes bubbels, persoonlijk geadresseerd (conform AVG wetgeving) naar meerdere adressen en gepersonaliseerd met een thema, bedrijfslogo of boodschap. In de webshop kleinflesjeprosecco.nl kunt u terecht voor kleine flesjes bubbels, speciale edities champagne of mooie champagnegeschenken.

Wij zijn trots op onze expertise in champagne en andere mousserende wijnen. Wij brengen onze kennis graag over met onze proeverijen en workshops aan particulieren en bedrijven. Ook onze brede kennis en passie van wijn brengen wij graag over! Of het nou gaat om hoe wijn te proeven, de smaak van typische druiven te herkennen of focus op een bepaalde regio, u kunt bij ons terecht voor allerlei proeverijen.

Onze Mensen

Wie zijn wij | Robert Schuurman

Robert Schuurman

Aanpakken, levensgenieter, wijnkenner, sociaal, meegaand, regelneef, gastvrij, enthousiast, Ajax, golf, zelfstandig, resultaatgericht, toegewijd, flexibel, commerciële drive, bescheiden.

Robert is wijnadviseur en sabreur en beschikt over de diploma’s WSET* (level 3), SDEN-IV wijndiploma en is Chevalier-Sabreur van de Confrérie du Sabre d’Or.

Jacqueline van der Kloet

Resultaatgericht, stressbestendig, begripvol, oprecht, bereisd, vinoloog, sociaal, structurerend, overzicht, interieur & design, analyserend, samenwerken, mediterraanse keuken, vasthoudend, kritisch, geïnteresseerd.

Vinoloog van de wijnacademie, lichting 2011-2012.

Onze gegevens

Robert Schuurman:

06 26 19 47 48

BTW no: NL8160.73.144.B01
KvK no: 34252732

Referenties

Webshop Klein Flesje Prosecco