Over Taste & Tintle

Taste & Tintle staat voor bruisen, beleven, vieren, verblijden, vreugde, tintelen en nog veel meer. Maakt niet uit welk seizoen het is, voor een goed glas wijn of een speciale mousseux is altijd een tijd en gelegenheid.

We verzorgen feestelijke cadeauboxen kleine flesjes bubbels, persoonlijk geadresseerd (conform AVG wetgeving) naar meerdere adressen en gepersonaliseerd met een thema, bedrijfslogo of boodschap. In de webshop kleinflesjeprosecco.nl kunt u terecht voor feestelijke kleine flesjes bubbels, speciale edities champagne of mooie champagnegeschenken.

Wij zijn trots op onze expertise in champagne en andere mousserende wijnen. Wij brengen onze kennis graag over met onze proeverijen en workshops aan particulieren en bedrijven. Ook onze brede kennis en passie van wijn brengen wij graag over! Of het nou gaat om hoe wijn te proeven, de smaak van typische druiven te herkennen of focus op een bepaalde regio, u kunt bij ons terecht voor allerlei proeverijen.

  • Taste & Tintle verzorgt feestelijke cadeauboxen met flesjes bubbels, optioneel met bites & nibbles of andere wensen
  • Taste & Tintle levert kleine flesjes champagne, cava en prosecco voor uw feestelijke momenten. Indien gewenst met een gepersonaliseerd etiket.
  • Taste & Tintle verzorgt wijnproeverijen en champagneproeverijen bij u thuis of op locatie.
  • Taste & Tintle verzorgt champagnesabreurs voor uw evenement.

Contact Taste & Tintle

KvK nummer: 34252732
BTW nummer: NL8160.73.144.B01

Contactpersonen:

Robert Schuurman: alle vragen over wijn-en champagneproeverijen en het sabreren van champagneflessen.
Robert is wijnadviseur en sabreur en beschikt over de diploma’s WSET* (level 3), SDEN-IV wijndiploma en is Chevalier-Sabreur van de Confrérie du Sabre d’Or.

Paul Wortmann: eerste aanspreekpunt voor alle vragen over de cadeauboxen kleine flesjes bubbels.

Referenties

Webshop Klein Flesje Prosecco